Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Partner Login OMEGA POINT

EVENT AIR4-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

|

Αγαπητοί συνεργάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωσή μας για το νέο σύστημα Air4 του Silca.

Το ενδιαφέρον ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και τα σχόλια σας παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τεχνικοί από το εργοστάσιο του Silca βρίσκονταν μαζί μας ώστε να απαντήσουν στα ερωτήματα των επισκεπτών μας σχετικά με τη λειτουργία του νέου συστήματος Air4 και να παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας του.

Οι άνθρωποι στο εργοστάσιο του Silca είναι πρόθυμοι ώστε να αναβαθμίσουν το AIR4 σύμφωνα με τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της FS SOTIROPOULOS

FUTURA WEEK (26/03 - 30/03/2014)

|

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον απολογισμό της FUTURA Week, η οποία διεξήχθει στα γραφεία μας τις ημέρες 26/03 - 30/03/2014.

Οι εντυπώσεις καθώς και ο ενθουσιασμός των υποψηφίων κατόχων της FUTURA ξεπέρασε τις αναμενόμενες προσδοκίες.

Αρκετοί συνεργάτες από την επαρχία μας επισκέφθηκαν και δοκίμασαν τις δυνατότητες της επαναστατικής ηλεκτρονικής μηχανής FUTURA με τους δυο σταθμούς κοπής κλειδιών (βούλας, τύπου lazer και απλών κλειδιών).

Πρωταγωνιστής της παρουσίασης  ήταν το ενσωματωμένο tablet με οθόνη 10'' touch-screen, η οποία ενσωματώνει το Silca Software με τις βασικές λειτουργίες και τα δεδομένα του.

Η πρωτοποριακή, πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή έχει σχεδιαστεί και συναρμολογηθεί στην Ιταλία, ενώ τα μέρη της προέρχονται από τις χώρες των ΗΠΑ, Ελβετία, Ιταλία και Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της FUTURA Week δημιουργήθηκαν 3 νέα OMEGA POINT. Οι συνεργάτες μας αξιοποιώντας την ευκαιρία που δίνει η FUTURA να κερδίσουν νέες αγορές, επένδυσαν στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του καταστηματός τους.

Τα 3 νέα OMEGA POINT είναι:
1) Χρήστος Κολοβός, Χολαργός,
www.kleidaras24ores.gr
2) Κασιμάτης Στυλιανός, Νίκαια,
www.kasimatisdoors.gr
3) Γκάζκας Παντελής, Αμπελόκηποι

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία σας στην FUTURA Week.

Η FS καλοσωρίζει τις νέες εξελίξεις στον χώρο της κλειθροποϊιας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να μοιραστούμε μαζί σας τις τεχνικές μας γνώσεις.