Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Partner Login OMEGA POINT

ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

|

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 κλείσαμε τον κύκλο μαθημάτων μας για το έτος 2011, κάνοντας το τελευταίο μας μάθημα σε συνεργασία με τον οίκο CISΑ.

Παρουσιάσαμε τον νέο κυλίνδρο ασφαλείας του CISA Αstral Tekno. 'Ενας κύλινδρος με παντεταρισμένο profil, με ύψιστη προστασία κατά του bumping,κλειδί με μακρύ λαιμό κατάλληλο για defender και με την δυνατότητα διπλής λειτουργίας (σύστημα clutching).
'Εγινε επίσης παρουσίαση του νέου συστήματος ΑP3S MODULO, ενός συστήματος συναρμόλογησης για τον κύλινδρο ΑP3, το οποίο μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε  μόνοι μας κυλίνδρους έως 120mm. Συνεχίσαμε με τον νέο  ηλεκτρονικό κύλινδρο του CISA με την ονομασία WAVE MODE. Ο WAVE MODE είναι ένας ηλεκτρονικός κύλινδρος με μεγάλες δυνατότητες προγραμματισμού κατάλληλος για μικρά ή μεγάλα συστήματα access control.Mπορεί επίσης να συνδυαστεί με μηχανικούς κυλίνδρους ΑP3 στο ίδιο σύστημα. (ιδανικός για ξενοδοχεία,δημόσια κτίρια,κλπ).

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με το νέο σύστημα προστασίας αντιγράφων κλειδιών, μέσω Ιnternet και την λεγόμενη ΑUTHENTICARD για τους κυλίνδρους ΑP3S και RS3S κλεινοντας με την νέα εξωτερική κουτιαστή μπάρα πανικού του CISA, την FAST PUSH. Μία μπάρα με εξαιρετικό σχεδιασμό και εύκολη τοποθέτηση.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κο Σπύρο Παπαϊωάννου για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του στο μάθημα αυτό. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους συμμετείχατε και για το ακατάπαυστο ενδιαφέρον σας για ότι νέο παρουσιάζουμε.

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

|

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 καλωσορίσαμε για άλλη μια φορά τον οίκο DISEC και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πρόσθετης ασφάλειας και των Defender. Παρουσιάσαμε τα νέα μαγνητικά defender για κλειδαριές κυλίνδρου αλλά και για κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου, αλλά και μαγνητικό defender για τις κλειδαριές Οmega.

Συζητήσαμε εκτενέστερα και απαντήσαμε σε απορίες σας για το σύστημα MOTORLOCK. Δώσαμε λύσεις σε ποικίλα τεχνικά θέματα που αφορούν την εγκατάσταση ροζετών και defender  στις τοποθετήσεις κλειδαριών σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Πάντα πρωτοπόροι στα θέματα πρόσθετης ασφάλειας και με την πολύτιμη συνεργασία του εξωτερικού μας συνεργάτη Οliana Per Luigi, παρουσίασαμε ένα νέο σύστημα που μπλοκάρει τις άνω και κάτω ντίζες θωρακισμένων πορτών με την δυνατότητα σύνδεσης με σύστημα συναγερμού.

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας και ευελπιστούμε ότι συνεχίζουμε να
σας προσφέρουμε πολύτιμες γνώσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΜΑΘΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

|

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 υποδεχτήκαμε τον Ισπανικό οίκο ELME TOOLS και μαζί τους καλωσορίσαμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του immobilizer.

Eνα μάθημα που στόχευσε και έδωσε λύσεις σε πολλά ζητήματα για την χρήση του διαγνωστικού μηχανήματος Τ-CODE PRO παρουσιάζοντας παράλληλα όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν την νέα τεχνολογία του προγραμματισμού κλειδιών  immobilizer.

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

|

Στις 13 Απριλίου 2011 συγκεντρωθήκαμε για να μιλήσουμε για τις ηλεκτρονικές μηχανές του οίκου Silca και Keyline. Μία ανοιχτή συζήτηση βασισμένη στις απορίες,ερωτήσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να είχατε αντιμετωπίσει με οποιαδήποτε ηλεκτρονική μηχανή.
Ελπίζουμε πραγματικά να δώσαμε λύσεις και απαντήσεις στα θέματα σας.

Σας ενημερώσαμε για τις νέες παραλαβές μας και προϊόντα που περιμένουμε, για τα events στο χώρο της κλειθροποιίας τόσο στην Eλλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και για το νέο μας πρόγραμμα Personal Client Service (PCS),ένα πρόγραμμα μαθημάτων βασισμένο στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες. Όσοι δεν παρευρίσκονταν στο μάθημα του Απριλίου μην διστάσουν να ζητήσουν πληροφορίες για αυτό το νέο μας πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας και το συνεχές ενδιαφέρον σας στις εκδηλώσεις της Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ.

ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

|

Στις 16 Μαρτίου 2011 έγινε παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού μηχανισμού MOTORLOCK του Ιταλικού οίκου DISEC. 'Ενα σύστημα που μετατρέπει οποιαδήποτε κλειδαριά κυλίνδρου θωρακισμένης, ξύλινης ή πόρτας αλουμινίου σε κλειδαριά motorized. 'Ενα σύστημα κατάλληλο για εισόδους πολυκατοικιών.
Επιπρόσθετα δώσαμε έμφαση στα συστήματα access control όσον αφορά την συνδεσμολογία τους και την αντιμέτωπιση πιθανών προβλημάτων σε αυτά.

Επίσης παρουσίασαμε την νέα κλειδαριά κυλίνδρου του οίκου MUL-T-LOCK ΙΤΑLY με σύστημα καταπέλτη. Το μοναδικό σύστημα καταπέλτη στην αγορά το οποίο μπλοκάρει την κλειδαριά, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, απλά και μόνο αφαιρώντας το defender.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας!!

ΜΑΘΗΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

|

O νέος κύκλος μαθημάτων της εταιρείας μας για το 2011 ξεκίνησε!
Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τους συνεργάτες
και πελάτες μας για την συμμετοχή.