Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Partner Login OMEGA POINT

ΜΑΘΗΜΑ NOEMBΡΙΟΥ 2010

|

ΜΑΘΗΜΑ OKTΩΒΡΙΟΥ 2010

|
O νέος κύκλος μαθημάτων της Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ξεκίνησε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία. Επίτιμος καλεσμένος μας ο οίκος Κey-line με τον Celeste Zanette.

Επίσης παρουσιάσαμε νέα προϊόντα από τον οίκο Disec  από τον νέο Ιταλικό οίκο Fenice. Με την συνεργασία του Celeste Zanette παρουσιάσαμε την νέα μηχανή ιmmobilizer Bianchi 884 - Ultegra και όλες τις σημαντικές αλλαγές στο σύστημα των έξυπνων κλειδιών του οίκου ΚΕΥ-LINE, όλα χωρίς μπαταρία. 'Ετσι λύνονται όλα τα προβλήματα των κλειδιών με μπαταρία. Η μηχανή αυτή δίνει την δυνατότητα αντιγραφής telecontrol των ΙD 46 - Philips Crypto 2, επίσης ο προγραμματισμός των ΙD 46 επιτυγχάνεται 30 % πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες μηχανές.
 
Από τον οίκο Disec παρουσιάσαμε ένα νέο σύστημα - ηλεκτρονική ροζέτα, που εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε πόρτα (αλουμινίου, ξύλινη , θωρ/νης κ.τ.λ.) & μετατρέπει την οποιαδήποτε κλειδαριά κυλίνδρου σε motorized.

Συνεχίσαμε με την νέα συνεργασία μας με τον οίκο FENICE. Νέοι ηλεκτροπίροι με πάρα πολλές εφαρμογές για απλές πόρτες (αλουμινίου, γυάλινες, θωρ/νης κ.τ.λ.) σε πολύ προσιτές τιμές και καρταναγνώστες με εύκολο προγραμματισμό.
 
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες για την τόσο μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας.

Σας περιμένουμε στο επόμενο μας μάθημα!
 

ΜΑΘΗΜΑ IOYNIOY 2010

|
Στις 16 Ιουνίου και ημέρα Τετάρτη, η εταιρεία μας διοργάνωσε την τελευταία της εκδήλωση για αυτή τη σεζόν. Μια μικρή γιορτή με φίλους και συνεργάτες, κλείσαμε ένα σημαντικό κύκλο μαθημάτων και παρουσιάσεων, με ένα τεχνικό μάθημα και ένα σεμινάριο marketing.

Το τεχνικό μάθημα αφορούσε σούστες θυρών , τη σωστή επιλογή τους,ρύθμιση και τοποθέτηση , μάθημα που είχαμε παρουσιάσει και παλιότερα, πολύ σημαντικό όμως δίνοντας έτσι  την ευκαιρία σε πολλούς από εσάς που δεν το είχατε παρακολουθήσει την πρώτη φορά, να το παρακολουθήσετε τώρα.
Παρουσίασε ο Κώστας Σωτηρόπουλος.

Επιπλέον για πρώτη φορά η εταιρεία μας παρουσίασε ένα σεμινάριο καθαρά για τρόπους προώθησης εμπορευμάτων - marketing αλλά και λογιστικής μικρών επιχειρήσεων. Ευελπιστούμε πραγματικά ο συνδυασμός αυτών των δύο σεμιναρίων να σταθεί πολύτιμη βοήθεια στην εργασία σας, που αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε ίσως λίγο παραπάνω.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου για την προώθηση εμπορευμάτων έγινε από τον νέο αντιπρόσωπο του CISA Ko Παπαϊωάννου Σπύρο, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την σημαντική του αυτή συμμετοχή.

Πρωτοστάτης στο μάθημα λογιστικών διαδικασιών που αφορούν καταστήματα σαν τα δικά μας αλλά και γενικότερων νέων φορολογικών μέτρων φυσικά ο Κος Καπαρός Αντώνης. Μπορούμε να πούμε ότι έκλεψε την παράσταση.

Κε Αντώνη σας ευχαριστούμε πολύ για όσα  μας μαθαίνετε!!!

Έτσι κλείσαμε προς το παρόν τα μαθήματα μας και βέβαια όπως όλοι οι καλοί μαθητές.... θα ξανακαθήσουμε στα θρανία τον Σεπτέμβριο!!!

Καλό καλοκαίρι!!!!
 

ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΪΟΥ 2010

|
Η Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ εκτός από τις συχνές  παρουσιάσεις της έχει σχεδιάσει  και ένα κύκλο τεχνικών σεμιναρίων.

'Ενα από τα  αυτά,  ήταν και η τεχνική του "bumbing και picking" κυλίνδρων απλών και ασφαλείας που παρουσιάσαμε την Τετάρτη 12 Μαϊού και  απευθυνόταν σε επαγγελματίες κλειθροποιούς και μόνο.

'Ενα μάθημα με σκοπό  την σωστή ανάδειξη της τέχνης του κλειθροποιού,γιατί το επάγγελμα μας είναι μια τέχνη.

Ο κος Σωτηρόπουλος που έκανε το μάθημα υπογράμμισε στους συνάδελφους που είχαμε την χαρά να δεξιωθούμε, ότι η δύναμη της γνώσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες για να κατηγορούν προϊόντα τα οποία δεν προτιμούν , αλλά αποκλειστικά και μόνο για να αναβαθμίσουν το επάγγελμα του κλειθροποιού.

Η πρακτική εξάσκηση καθώς και η παράδοση των τίτλων παρακολούθησης στο τέλος του μαθήματος ενθουσίασε τους πάντες.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους συνεργάτες μας για την συμμετοχής τους

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΕGA POINT

|
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση των OMEGA POINT. Παρουσιάστηκαν και δόθηκαν οι νέες εγγυήσεις και αυτοκόλλητα για τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα OMEGA POINT, παρουσιάστηκε η νέα οικονομική σειρά διακοσμητικών για κλειδαριές OMEGA καθώς και το defender για κλειδαριά ΟΜΕGA, κάτι εντελώς νέο.
Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζήτησουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για σημαντικά θέματα με συνεργάτες και φίλους.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.

ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

|
Την Τετάρτη 14 Απριλίου 2010 πραγματοποιήσαμε μάθημα για συστήματα access control με συνδεσμολογία (hands on). H συμμετοχή των συνεργατών μας πραγματικά αναπάντεχη. Όπως και αναπάντεχος ο ενθουσιαμός των μαθητών μας κατά την πρακτική εξάσκηση και τη διάρκεια του τεστ.

Γιατί μάθημα χωρίς εξετάσεις γίνεται?

Οι τρεις πρώτοι  καλύτεροι μαθητές μας με την καλύτερη βαθμολογία φύγανε με μια εργαλειοθήκη.

Πρώτος ήρθε ο Κοντός Ζήσιμος. Μπράβο Ζήσιμε!!!

Ένα πραγματικά όμορφο μάθημα, όπου όλοι περάσαμε όμορφα και για άλλη μια φορά εμπλουτίσαμε τις γνώσεις λίγο παραπάνω στο κομμάτι των access control.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ (6-7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010)

|

ΜΑΘΗΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

|
Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 παρακολουθήσαμε ίσως ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που αφορούν την εξέλιξη των κλειδιών Immobilizer και την αντιγραφή τους.

Το P-BOX του SILCA και η αντιγραφή των κλειδιών ID 46 είναι πλέον πραγματικότητα! 

Η παρουσίαση επιτυχής από τον Κώστα Σωτηρόπουλο σε συνεργασία με τον Τεχνικό του οίκου SILCA  Plinio Pattaro . Παρόντες φυσικά ο export general manager του Silca Valentino, η Mara Tocchett καθώς και ο αντιπρόσωπος του Silca στην Ελλάδα Koς Παγώνης Δήμος και Παγώνη Σοφία.

 Ένα μάθημα που ξεπέρασε σε συμμετοχή όλα τα προηγούμενα και ευελπιστούμε ότι για άλλη μια φορά βοηθήσαμε σημαντικά τους συνεργάτες και φίλους μας για να  κάνουμε ολοένα και πιο σημαντικά βήματα στον χώρο της κλειθροποιίας.