Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Partner Login OMEGA POINT

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

|
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009 η Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ επισκέφτηκε το μουσείο της Ακρόπολης.

'Ενα από τα μεγαλύτερα μνημεία του Αρχαίου Κλασικού Πολιτισμού αλλά και του κόσμου ολόκληρου απέκτησε το δικό του Μουσείο, με χαρά μας λοιπόν προσκαλέσαμε συνεργάτες και φίλους και περιπλανηθήκαμε μαζί τους, στις αίθουσές του κάνοντας μια σύντομη διαδρομή στην ιστορία, ανάμεσα στα αριστουργήματα της Αρχαϊκής και Κλασικής εποχής, αλλά και στις αρχαίες γειτονιές της Αθήνας. Ελπίζουμε να σας προσφέραμε πραγματικά στιγμές ανάπαυλας και αναψυχής, φέρνοντας στην μνήμη σας ταυτόχρονα το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας που ήταν απρόσμενα μεγάλη και την συντροφιά σας.

ΜΑΘΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

|
Το τελευταίο μάθημα της Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & YIOΣ για το έτος 2009 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου σε συνεργασία με τον οίκο DIERRE. Ένα μάθημα και μία συγκέντρωση φίλων και συνεργατών η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Eπίσημοι καλεσμένοι μας ο αντιπρόσωπος της DIERRE στην Ελλάδα Νίκος Κοτσικογιάννης, οι Ιταλοί τεχνικοί του οίκου DIERRE Αlexei Toropov και Μassimo Floarenn καθώς και export manager Massimiliano Protti. Τους ευχαριστούμε θερμά τόσο για την τιμητική τους παρουσία όσο και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην παρουσίαση αυτή.

Ο οίκος Dierre λοιπόν με νέα και δυναμική πνοή παρουσιάσε τις κλειδαριές κυλίνδρου καθώς και τον νέο του κύλινδρο με την ονομασία NEW POWER. H δημιουργία των DIERRE Point είναι πια γεγονός, των οποίων την αποκλειστική οργάνωση και επιμέλεια έχει η Φ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ.

Mε χαρά μας λοιπόν σας ανακοινώνουμε την αποκλειστική μας συνεργασία με τον Ιταλικό Οίκο Dierre ο οποίος μας εμπιστεύτηκε και μας ανέθεσε την αποκλειστική διάθεση των nucleo Dierre καθώς και των κλειδιών της. 

ΜΑΘΗΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

|
Στις 8 Ιουλίου και ημέρα Τετάρτη τιμήσαμε τον οίκο ΟPERA και εσείς με την σειρά σας εμάς. Ένα πραγματικά σημαντικό και ενδιαφέρον μάθημα η παρουσίαση του οποίου έγινε βέβαια από τον Κο Σωτηρόπουλο.

Ηλεκτρομανγνήτες, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές,συστήματα access control καθώς και άλλα προϊόντα του οίκου OPERA έγιναν γνωστά και με την παρουσίαση αυτή σίγουρα δυνατά εργαλεία στα χέρια σας.


Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμμετοχή σας.

ΜΑΘΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

|
Για άλλη μια φορά και με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στον ξεχωριστό μας χώρο το μάθημα σχετικά με τις ηλεκτρικές κλειδαριές όλων των ειδών και τις κλειδαριές πανικού για θωρακισμένες πόρτες σε συνεργασία με τον οίκο  CISA.
Mας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ η Κα Ναταλία και Αγγελική Πλωμαρίτογλου αντιπρόσωποι του οίκου CISA στην Ελλάδα.

Πολύτιμη και αξειοσημείωτη η παρουσία και συμμετοχή του τεχνικού από τον Ιταλικό οίκο στην παρουσίαση των μαθημάτων.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες και πελάτες μας που με την προσέλευση τους δηλώνουν τόσο το ενδιαφέρον τους για τα μαθήματα αλλά και την εμπιστοσύνη τους ως προς την προσπάθεια μας αυτή. 

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΪΟΥ 2009

|
Τα επαναληπτικά μαθήματα της Φ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Την Κυριακή 10 Μαϊου φιλοξενήσαμε στον χώρο μας συνεργάτες της επαρχίας αλλά και από την Αθήνα που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέχρι τώρα μαθήματα της FS. 

Ένας σημαντικός κύκλος μαθημάτων για σούστες, μπάρες πανικού,συστήματα access control, ρύθμιση απλών και παρουσίαση ηλεκτρονικών μηχανών όπως και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του immobilizer ξαναπαρουσιάστηκαν .

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή σας στα μαθήματα αυτά και ευχόμαστε να σας βοηθούν στην αποδοτικότητα της εργασίας σας.
Φυσικά και οι μαθητές μας έκαναν τα διαλείμματα τους για να γευτούν τα υπέροχα εδέσματα μας  και  να δροσιστούν με ένα ποτήρι μπύρας από την μπυραρία της FS...

ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

|
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μάθημα στις 18 Μαρτίου 2009 σε συνεργασία με τον οίκο KABA.

Επίτιμοι καλεσμένοι μας από τον αυστριακό οίκο οι Martin Klein (export manager) και Gork Luef (υπεύθυνος τεχνικού τμήματος). Η συμβολή τους στην διεξαγωγή του μαθήματος ήταν πολύτιμη.

Η προσέλευση  συνεργατών μας από 33 καταστήματα τόσο από την Αθήνα όσο κι από την επαρχία, έδειξε για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον σας για τα μαθήματα που οργανώνουμε και σας ευχαριστούμε.