Φ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Partner Login OMEGA POINT

10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

|

Στις 28/5 και 29/5/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλειθροποιών, το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Novotel Athens, Μιχαήλ Βόδα 4, με συμμετοχή 20 εκθετών συνολικά και επισκέπτες από την Αθήνα και την επαρχία.
      
        Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε μία σειρά μαθημάτων (σεμιναρίων) με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

        Η εταιρία μας «Φ. Σωτηρόπουλος & Υιός Ο.Ε» χάριζε στους επισκέπτες του περιπτέρου μας ένα θερμός με το λογότυπο της εταιρίας, καθώς και τους καταλόγους SILCA 108 updated και SILCA Carbook 4.
              
       Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας καθώς και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου.
 

8ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

|

       Στις 31/5 και 1/6/2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 8ο καθιερωμένο πλέον Πανελλήνιο Συνέδριο Κλειθροποιών, το οποίο έλαβε χώρα στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1, με συμμετοχή 21 εκθετών συνολικά.
       
        Από το σύνολο των 160 επισκεπτών που παραβρέθηκαν στο συνέδριο, 50 προέρχονταν από διάφορες περιοχές της επαρχίας.
       
       
Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε μία σειρά μαθημάτων (σεμιναρίων) με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

        Η εταιρία μας «Φ. Σωτηρόπουλος & Υιός Ο.Ε» χάριζε στους επισκέπτες του περιπτέρου μας ένα θερμός με το λογότυπο της εταιρίας, καθώς και τους νέους καταλόγους SILCA 108 και SILCA Carbook 4.
       
      
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο εκθεσιακό μας περίπτερο διαγωνισμός picking (με 40 συμμετέχοντες) με βραβείο ένα διαρρηκτικό για θωρακισμένες πόρτες, αξίας 270 €. Τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού που κατάφερε να ανοίξει μία κλειδαριά cisa 57234 στον απίστευτο χρόνο των 7’’ και 34’’’, ήταν η κυρία Σοφία Τσέλιου. Αξίζει να αναφέρουμε τους χρόνους των κ.κ. Χατζηπαρακευά Κώστα (7’’ και 67’’’) και βέβαια του γιου του κ. Αρβανίτη Κώστα, Δημήτρη με χρόνο 8’’ και 5’’’.
        
      
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες τους περιπτέρου μας καθώς και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου.

7o ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

|

Το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, διεξήχθη το 7ο Πανελλαδικό Συνέδριο Κλειθροποιών, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Το περίπτερο της "Φ. Σωτηρόπουλος & Υιός ΟΕ" επισκέφθηκαν επαγγελματίες από τον χώρο της κλειθροποίιας από όλη την Ελλάδα και ενημερώθηκαν για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο καθώς και για τις προνομιακές προσφορές της εταιρίας μας που ίσχυαν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Χαρήκαμε ιδιαιτέρως που μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με αξιόλογους συνεργάτες από την περιφέρεια.