Η Ιστορία μας

Από το 1958

 

Μετά από 70 χρόνια συνεχίζουμε ανανεωμένοι με το ίδιο πάθος και την ίδια συνέπεια απέναντι στους συνεργάτες μας αλλά και στους αγαπημένους μας που μας άφησαν.

Πάντα η φιλοσοφία μας ήταν οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές μας αλλά και με τους πελάτες μας. Σχέσεις που δοκιμάζονται από το χρόνο και αντέχουν αποδεικνύοντας ότι δεν είμαστε ευκαιριακοί πωλητές αλλά μακροχρόνιοι συνεργάτες.

 

 

Χάρη στη συνεχή επαφή και ενημέρωση μας με πάνω από 40 εργοστάσια συνεργάτες αλλά και την υψηλού επιπέδου τεχνική μας υποστήριξη και εμπειρία, παρέχουμε στους πελάτες μας κάτι πολύ σημαντικό: τη δυνατότητα αξιοποίησης των ταχύτατων εξελίξεων στο χώρο μας.

 

 

Η νέα εταιρία ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με τη συμμετοχή του Φώτη Σωτηρόπουλου και της Ασημίνας Σωτηροπούλου πιστεύουμε ότι είναι εγγύηση για την συνέχεια και την εκπλήρωση των στόχων μας.

 

 

Νέα γραφεία και αποθήκες 900 m2 στη Μεταμόρφωση Αττικής, νέο εμπορικό πρόγραμμα με χρήση Barcode. Showroom 200 m2 για την παρουσίαση νέων προϊόντων αλλά και εκπαίδευση.